Reizen

Bekijk het aanbod van onze reizen

INDIVIDUELE REIZENGROEPSREIZEN

Individuele reizen

Duitsland

Harz – Individueel

4 dagen, 3 nachten

vanaf:  369,00
De Harz staat bekend om de mooie bergen en heerlijk ruime stuurwegen met lange bochten. In Goslar hebben we een prima uitvalsbasis om dit prachtige gebied te ontdekken. Kortom: dit motorpareltje mag je niet missen.          
Luxemburg

Luxemburg – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  299,00
Met zijn strakke wegen en fraaie landschappen is Groothertogdom Luxemburg een heerlijk land voor de motorrijder. De wegen zijn er rustig en het landschap biedt prachtige groene heuvels en kleine knusse dorpjes.
Zwitserland

Zwitserland – Zwitserse passen – Individueel

5 dagen, 4 nachten

vanaf:  625,00
Geen twijfel over mogelijk, Zwitserland is gemaakt voor motorrijders. Kronkelende valleiwegen, prachtige uitzichten en uitstekende motorwegen. Het land van bergen en bergpassen. Jij geniet van de toertjes, wij zorgen voor de rest.
Italië

VierlandenToer (Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Italië) – individueel

7 dagen, 6 nachten

vanaf:  799,00
We rijden vanuit Memmingen door de Allgau naar Oostenrijk, we doen de Nassfeldpass, de Loibi pass in de Karawanka keten. Maar ook het meer van Bled, de Vrsic pas, de hoogste bergpas van Slovenië met 50 haarspeldbochten, de Mangart, GrossGlockner, de zonnige plaats Lienz, Nockalmstrasse en Karinthië. Een enerverende toer met alles erop en eraan.    
Italië

Dolomieten – Individueel

6 dagen, 5 nachten

vanaf:  469,00
In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen de ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. De Dolomieten staan op de lijst van UNESCO en behoren tot de mooiste landschappen ter wereld.
Duitsland

Westerwald – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  179,00
Het Westerwald is een bebost laaggebergte dat ligt tussen het Sauerland en de Eifel. De hoogste top is de Fuchskauten van 656 meter. Het heuvelachtige landschap met vele kleine riviertjes en beken, dorpen met vakwerkhuizen en dichte bossen maken het een geliefde bestemming voor motorrijders uit de lage landen. Een heerlijk weekendje toeren met veel bochtenwerk.
Roemenië

Roemenië – Individueel

9 dagen, 8 nachten

vanaf:  799,00
Sturen over Roemeense Bergpassen. Imponerende vergezichten, kloven en diepe dalen. Je bedwingt de Transfagarasan, beklimt de spectaculaire Transalpina in de Transsylvanische Alpen en brengt een bezoek aan het kasteel van Dracula.
België

Ardennen – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  249,00
De Ardennen een prachtige streek op nog geen twee uur rijden van Nederland. Indrukwekkende natuurschoon met mooie riviertjes en slingerende wegen staan garant voor een geslaagd motorweekend.     Een weekendje heerlijk sturen op een steenworp afstand van Nederland. De Ardennen, een bosrijk middelgebergte met prachtig landschap, hoge massieve rotspartijen, rivieren, pittoreske dorpjes, glooiende heuvels en heerlijke motorwegen.
Duitsland

Eifel – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  239,00
Toeren door motorparadijs Eifel, waar vroeger de vulkanen actief waren. Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panoramische uitzichten.
Duitsland

Zwarte Woud – Individueel

4 dagen, 3 nachten

vanaf:  330,00
Het bochtenaanbod in het Zwarte Woud is om van te watertanden, het grootste en hoogste middelgebergte van Duitsland. De Feldberg (1493 m) is het hoogste punt. Duitslands grootste bossen strekken zich uit over de natuurparken Schwarzwald Süd, Mitten en Nord.
Spanje

Noord-Spanje – Individueel

13 dagen, 12 nachten

vanaf:  1.225,00
Picos-Pyreneeën-Catalonië Eén van Europa’s mooiste bergketens Van de Picos de Europa door de Pyreneeën naar Catalonië. Je start in De Picos, ruig en indrukwekkend, met toppen van 2600 meter hoog. Daarna de Pyreneeën, prachtig breed asfalt en bochten waar geen einde aan komt. En als laatst Catalonië, de motorstreek bij uitstek. Prachtige motorwegen, en heerlijk rustig.
Duitsland

Moezel – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  269,00
De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland.
Spanje

Pyreneeën – Individueel

6 dagen, 5 nachten

vanaf:  799,00
Een afwisseling van steile bergtoppen, groene glooiende hellingen, uitgestrekte bossen, diepe ravijnen, watervallen en valleien. Als motorrijder mag deze bergketen niet op je lijstje ontbreken. 1200 kilometer bochten, bochten en nog eens bochten.

Groepsreizen

Duitsland

Saarland – Groepsreis

21 t/m 23 april 2023

vanaf:  289,00
Het Saarland is een geliefd gebied voor motorrijders en dat is niet voor niets. Je kan er genieten van de ruige natuur, bergen, heuvels, fraaie doorlopers en mooie panoramische uitzichten.
Duitsland

Sauerland – Groepsreis

28 t/m 30 april 2023

vanaf:  289,00
Sauerland wordt ook wel het land van de duizend bergen genoemd. Niet zo gek, want de hoogste berg schiet over de 1400 meter. En waar bergen liggen schakelt het motorhart in een hogere versnelling. Kronkelende wegen, haarspeldbochten en mooie vergezichten, wat wil je nog meer?
Duitsland

Harz – Groepsreis (Midweek)

8 t/m 11 mei 2023

vanaf:  399,00
Van stuwmeren tot vakwerkdorpjes. De specialiteit van de Harz zijn vooral de mooie bergen en de heerlijke stuurwegen. In Goslar hebben we een prima uitvalbasis om dit prachtige gebied te ontdekken. Dit motorjuweeltje mag je niet missen.        
Griekenland

Big Balkan – GROEPSREIS

25 mei t/m 8 juni 2023

vanaf:  1.999,00
Door de Balkan naar Meteora in Griekenland. Je ontdekt de ongereptheid van Servië, de vriendelijkheid van de bewoners van Albanië, de warmte van Griekenland, de uitgestrekte berglandschappen van Bulgarije, het adembenemende Kotor in Montenegro, het nog onontdekte Macedonië en de oude stadjes van Bosnië en Herzegowina.  
Duitsland

Moezel – Groepsreis

2 t/m 4 juni 2023

vanaf:  239,00
De Moezel is een motorfeest. Een mix van prachtige stuurwegen in de Eifel en rondom de rivier de Moezel. Gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap.
Polen

Polen – Groepsreis (niet meer te boeken)

4 t/m 11 juni 2023

vanaf:  799,00
Kriskras door Polen, Tsjechië en Slowakije. Deze landen hebben veel te bieden, van historische steden tot ruige bergen en ongerepte bossen. Krakau, zoutmijnen van Wieliczka en hoge Tatra. Maar ook prachtige motorwegen.
Tsjechië

Tsjechië – Groepsreis

17 t/m 23 juni 2023

vanaf:  699,00
Tsjechië is een land om te ontdekken. Een smeltkroes van natuur, cultuur en prachtige oude steden. We rijden over de toppen van het ertsgebergte, bedwingen het Reuzengebergte, bezoeken Praag aan en scheuren door het Boheemse Woud.
Spanje

Pyreneeën – Groepsreis

18 t/m 23 juni 2023

vanaf:  899,00
Een afwisseling van steile bergtoppen, groene glooiende hellingen, uitgestrekte bossen, diepe ravijnen, watervallen en valleien. Als motorrijder mag deze bergketen niet op je lijstje ontbreken. 1200 kilometer bochten, bochten en nog eens bochten.
Spanje

Picos de Europa – Groepsreis

23 juni t/m 28 juni 2023

vanaf:  845,00
Picos de Europa. Je moet even moeite doen om er te komen, maar de beloning is er naar. Een prachtige plek op aarde: de Pieken van Europa, Spanjes meest spectaculaire gebergte en één van Europa’s mooiste bergketens. Een bergenspektakel over fantastische motorwegen.
Duitsland

Eifel – Groepsreis

30 juni t/m 2 juli 2023

vanaf:  299,00
Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panoramische uitzichten. De motorwegen kronkelen om al dat natuurschoon heen.    
Duitsland

Zwarte Woud – Groepsreis (Midweek)

10 t/m 14 juli 2023

vanaf:  499,00
Het bochtenaanbod in het Zwarte Woud is om van te watertanden, het grootste en hoogste middelgebergte van Duitsland. De Feldberg (1493 m) is het hoogste punt. Duitslands grootste bossen strekken zich uit over de natuurparken Schwarzwald Süd, Mitten en Nord. (inclusief overnachting in Vianden op de terugweg)
Roemenië

Roemenië – Groepsreis

16 t/m 24 juli 2023

vanaf:  799,00
Sturen over Roemeense Bergpassen. Genieten van imponerende vergezichten, kloven en diepe dalen. Je bedwingt de Transfagarasan, beklimt de spectaculaire Transalpina in de Transsylvanische Alpen en brengt een bezoek aan het kasteel van Dracula.
Oostenrijk

Alpentoer Oostenrijk – Groepsreis

23 t/m 28 juli 2023

vanaf:  749,00
Oostenrijk is een paradijs voor de motorrijder. Diepe valleien, bergmeren en middeleeuwse steden en dorpen zijn omgeven door de hoogste Alpen van het land. De Alpen staan garant voor ongekend motorplezier.
Luxemburg

Luxemburg – Groepsreis

25 t/m 27 augustus 2023

vanaf:  299,00
De fraaie landschappen en strakke wegen maken Luxemburg een heerlijk land voor de motorrijder. De wegen zijn rustig en het landschap biedt prachtige groene heuvels en knusse dorpjes. Deze toer mag je niet missen.
Zwitserland

Zwitserland – Zwitserse passen – Groepsreis

3 t/m 7 september 2023

vanaf:  699,00
Geen twijfel over mogelijk, Zwitserland is gemaakt voor motorrijders. Kronkelende valleiwegen, prachtige uitzichten en uitstekende motorwegen. Het land van bergen en bergpassen. Jij geniet van de toertjes, wij zorgen voor de rest.
Italië

Dolomieten – Groepsreis

18 t/m 23 september 2023

vanaf:  549,00
De Dolomieten zijn een must voor elke motorrijder. Je vindt er de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. Daarnaast zijn talloze dalen begroeid met boomgaarden en wijngaarden. Dit moet je meemaken.    
Rondje Spanje
Spanje

Rondrit Spanje/Portugal – Groepsreis

23 sept t/m 9 oktober 2023

vanaf:  1.999,00
We zwieren door de pieken van de Picos, via Santiago de Compostella naar Serra da Estrela in Portugal. Verder via Sierra Morena naar Gibraltar. Dwars door de Sierra Nevada langs de Costa del Azahar naar het eindpunt in de Pyreneeën
Spanje

Andalusië – Fly & Ride – groepsreis

14 oktober t/m 21 oktober 2023

vanaf:  1.549,00
Spaanser dan Andalusië wordt het niet. Andalusië, staat bekend om de flamenco, de troubadours met hun Spaanse gitaren. Maar ook dromerige dorpjes in afgelegen berggebieden. En dan die fantastisch kronkelende en bochtige wegen door de sierra´s. Kortom een reis die je niet snel zal vergeten.