Reizen

Bekijk het aanbod van onze reizen

INDIVIDUELE REIZENGROEPSREIZEN

Individuele reizen

Duitsland

Sauerland – Individueelvanaf:  149,00
Sauerland wordt ook wel het land van de duizend bergen genoemd. Helemaal niet gek, want de hoogste berg schiet over de 1400 meter. En waar bergen liggen schakelt het motorhart in een hogere versnelling. Bochtende wegen, haarspeldbochten en prachtige vergezichten. Wat wil je nog meer?
Frankrijk, Italië

Trans-Italië – Individueel

15 dagen, 14 nachten

vanaf:  1.899,00
Corsica (Fr) -  Sardinië - Rome - Siena - Pisa.  Het landschap op Corsica is overweldigend, grillig ruig en bergachtig. Sardinië een eiland van grotten, kliffen en prachtig witte stranden. Rome en de streken Lazio, Abruzzo en Toscane. Maar ook de Apennijnen met de Gran Sasso en de Corno Grande (2912 m).
Duitsland

Moezel – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  155,00
De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland. En...we overnachten in een hotel wat de eerste prijs heeft gewonnen voor het mooiste uitzicht van Duitsland.
Spanje

Noord-Spanje – Individueel

13 dagen, 12 nachten

vanaf:  1.225,00
Picos-Pyreneeën-Catalonië Eén van Europa’s mooiste bergketens Van de Picos de Europa door de Pyreneeën naar Catalonië. Je start in De Picos, ruig en indrukwekkend, met toppen van 2600 meter hoog. Daarna de Pyreneeën, prachtig breed asfalt en bochten waar geen einde aan komt. En als laatst Catalonië, de motorstreek bij uitstek. Prachtige motorwegen, en heerlijk rustig.
Duitsland

Zwarte Woud – Individueel

4 dagen, 3 nachten

vanaf:  305,00
Het bochtenaanbod in het Zwarte Woud is om van te watertanden, het grootste en hoogste middelgebergte van Duitsland. De Feldberg (1493 m) is het hoogste punt. Duitslands grootste bossen strekken zich uit over de natuurparken Schwarzwald Süd, Mitten en Nord.
Duitsland

Eifel – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  169,00
Toeren door motorparadijs Eifel, waar vroeger de vulkanen actief waren. Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panoramische uitzichten.
Roemenië

Roemenië – Individueel

9 dagen, 8 nachten

vanaf:  715,00
Sturen over Roemeense Bergpassen. Imponerende vergezichten, kloven en diepe dalen. Je bedwingt de Transfagarasan, beklimt de spectaculaire Transalpina in de Transsylvanische Alpen en brengt een bezoek aan het kasteel van Dracula.
Spanje

Pyreneeën – Individueel

7 dagen, 6 nachten

vanaf:  645,00
Een afwisseling van steile bergtoppen, groene glooiende hellingen, uitgestrekte bossen, diepe ravijnen, watervallen en valleien. Als motorrijder mag deze bergketen niet op je lijstje ontbreken. 1200 kilometer bochten, bochten en nog eens bochten.
Duitsland

Westerwald – Individueel

3 dagen, 2 nachten

vanaf:  179,00
Het Westerwald is een bebost laaggebergte dat ligt tussen het Sauerland en de Eifel. De hoogste top is de Fuchskauten van 656 meter. Het heuvelachtige landschap met vele kleine riviertjes en beken, dorpen met vakwerkhuizen en dichte bossen maken het een geliefde bestemming voor motorrijders uit de lage landen. Een heerlijk weekendje toeren met veel bochtenwerk.
Frankrijk

Franse Alpen/Provence – Individueel

8 dagen, 7 nachten

vanaf:  719,00
Toeren over de cols en bergpassen van de Franse Alpen is een groot feest. Maar ook gaat het door de Provence: bergen, vlaktes met lavendelvelden, wijngaarden en de Grand Canyon du Verdon, de grootste en mooiste kloof van Europa. Een onvergetelijke toer.
Duitsland

Thüringerwald – Individueel

4 dagen, 3 nachten

vanaf:  259,00
Het Thuringerwoud is een bosrijk middelgebergte in het midden van Duitsland. De hoogste top is de Grosser Beerberg, 1000 meter. Het landschap bestaat uit sparrenbossen, berghellingen en dromerige dorpjes. De Rennsteig doorkruist het natuurpark van het noordwesten tot aan het zuidoosten. Kortom: een lang weekend eindeloos stuurplezier.
Italië

Dolomieten – Individueel

6 dagen, 5 nachten

vanaf:  279,00
In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen de ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. De Dolomieten staan op de lijst van UNESCO en behoren tot de mooiste landschappen ter wereld.

Groepsreizen

Spanje – Alicante – Fly & Ride

29 februari t/m 7 maart 2020

vanaf:  1.249,00
Alicante is een motorparadijs, gemaakt voor motorrijders. De zon schijnt er meer dan 320 dagen per jaar. Laat het kwakkelende Nederland voor een weekje achter. En geniet van mooie motorwegen met bochten en nog eens bochten.
Duitsland

Sauerland – Groepsreis

24 t/m 26 april 2020

vanaf:  199,00
Sauerland wordt ook wel het land van de duizend bergen genoemd. Niet zo gek, want de hoogste berg schiet over de 1400 meter. En waar bergen liggen schakelt het motorhart in een hogere versnelling. Bochtende wegen, haarspeldbochten en mooie vergezichten, wat wil je nog meer?
Balkanlanden, Griekenland

Big Balkan ZUID-OOST EUROPA GROEPSREIS

14 t/m 28 mei 2020

vanaf:  1.999,00
Door de Balkan naar Meteora in Griekenland. Je ontdekt de ongereptheid van Servië, de vriendelijkheid van de bewoners van Albanië, de warmte van Griekenland, de uitgestrekte berglandschappen van Bulgarije, het adembenemende Kotor in Montenegro, het nog onontdekte Macedonië en de oude stadjes van Bosnië en Herzegowina.
Frankrijk, Spanje

Pyreneeën adventure – Groepsreis

21 t/m 27 juni 2020

vanaf:  825,00
Een afwisseling van steile bergtoppen, groene glooiende hellingen, uitgestrekte bossen, diepe ravijnen, watervallen en valleien. Als motorrijder mag deze bergketen niet op je lijstje ontbreken. 1200 kilometer bochten, bochten en nog eens bochten.
Oostenrijk

Karinthië – Groepsreis

26 t/m 31 juli 2020

vanaf:  675,00
Karinthië is de meest zuidelijke en zonnige deelstaat van Oostenrijk. Diepe valleien, bergmeren en middeleeuwse steden en dorpen zijn omgeven door de hoogste Alpen van het land. De Alpen van Karinthië staan garant voor ongekend motorplezier.
Duitsland

Moezel – Groepsreis

8 t/m 10 mei 2020

vanaf:  199,00
De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland.
Frankrijk

Franse Alpen / Provence – Groepsreis

30 augustus t/m 6 september 2020

vanaf:  825,00
Toeren over de cols en bergpassen van de Franse Alpen is een groot feest. Maar ook de Provence is indrukwekkend: bergen, vlaktes met lavendelvelden en wijngaarden. De Grand Canyon du Verdon, de grootste en mooiste kloof van Europa. Een onvergetelijke motortoer.
Italië

Dolomieten – Groepsreis

21 t/m 26 september 2020

vanaf:  399,00
In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. De Dolomieten behoren tot de mooiste landschappen ter wereld.