• 90f313e9-665b-4934-837d-0a999268bf26
  • moezel2
  • Moezel3

Moezel – Individueel

 269,00

De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland.

Discount:
Datum:
Categorie:

Toer Info

Datum:
3 dagen, 2 nachten
Toer type:
Individueel
Location:

Deze reis is inclusief:

2x Hotelovernachting 2x ontbijt Parkeerplaats op eigen terrein Alle routes voor GPS

Special offer

Beschrijving

Sturen door de wijnvelden op een steenworp afstand van Nederland

3- daagse Moezel

Slingeren langs De Moezel

De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland. De wegen met de velen bochten zijn in een woord meer dan fantastisch. En…we overnachten in een hotel wat de eerste prijs heeft gewonnen voor het mooiste uitzicht van Duitsland.

Door de Hoge Venen naar de Moezel

De reis start in Slenaken en van daaruit rijd je over een mooie toeristische route naar het gezellige hotel in Nohfelden-Bosen. In België rijd je door het natuurpark de  Hoge Venen. Eén van de meest ongerepte stukjes natuur van de Ardennen. Daarna gaat het verder via Spa en Coo, bekend van de watervallen, naar het hotel in Nohfelden-Bosen. Tussendoor kan je in Vielsalm bij restaurant Contes de Salme een lunchstop maken. Eenmaal aangekomen in het hotel kan je na de ontvangst van de sleutel en een verfrissende douche, op het terras genieten van een drankje.

De volgende dag staat een route die links en rechts slingert om de Moezel heen. Met de biker-magneten Nürburgring en de prachtige wegen eromheen is deze regio een van de bekendste motorbestemmingen van Duitsland. Natuurlijk staan de plaatsjes Traben Trarbach en Cochem ook op het programma. Koffie- en lunchstops staan aangegeven op de GPS-route.

Via Gerolstein naar Slenaken

De laatste dag rijd je vanuit Leiwen een mooie toeristische binnendoorroute naar Slenaken. In Gerolstein kan je stoppen voor een kopje koffie met iets te eten. Het restaurant staat aangegeven in de route. Na deze stop gaat het naar het restaurant in Slenaken.

Programma in het kort

Dag 1: Heenreis, vanuit Slenaken via de Eifel naar Nohfelden-Bosen

Dag 2: We slingeren langs de romantische Moezel en de wijnvallei

Dag 3: De terugrijroute, gaat binnendoor over mooie stuurwegen naar Slenaken