This tour has expired
  • Thuringen

Rhön / Thüringen – groepsreis

 399,00

Het Thuringerwoud en Rhön zijn een bosrijk middelgebergte in het midden van Duitsland. De hoogste toppen zijn de Grosser Beerberg, de wsaserkuppe en Rother Kuppe. Het landschap bestaat uit sparrenbossen, berghellingen en dromerige dorpjes. Kortom: een lang weekend eindeloos stuurplezier.

Discount:
Datum:
  • 23 mei 2024
Categorie:

Toer Info

Datum:
23 t/m 26 mei 2024
Location:

Deze reis is inclusief:

3x Hotelovernachting 3x Diner en ontbijt Alle routes voor GPS Reisbegeleider Nico Vis

Special offer

Beschrijving

Toeren door de heuvels van de Rhön

De naam Rhön vindt zijn oorsprong in het Keltisch en betekent zoiets als heuvelachtig. Als motorrijder zal je al snel beseffen dat dit een understatement is. De Rön betovert je met zijn gevarieerde landschap, dat varieert van ruig tot bosrijk, maar ook van het bochtenwerk is het genieten geblazen. De Rhön is een van de Duitse middelgebergten, van vulkanische oorsprong, en het ligt ten oosten van Fulda, op de grens van de deelstaten Hessen, Beieren en Thüringen. Her landschap bestaat grotendeels uit onbeboste heuveltoppen, lieflijke dalen en oneindig veel vergezichten. De Wasserkuppe in Gersfeld is de hoogste berg bam deRHön, De RotherKuppe heeft een hoogte van 711 meter,

Sturen door asfalt walhalla Thüringen

Het Thuringerwoud is een bosrijk middelgebergte in het midden van Duitsland. De hoogste top is de Grosser Beerberg, 1000 meter. Het landschap bestaat uit sparrenbossen, berghellingen en dromerige dorpjes. De Rennsteig doorkruist het natuurpark van het noordwesten tot aan het zuidoosten. Kortom: een weekend eindeloos stuurplezier.

1.Duiven – Kunzel (23 mei)

2.Dagroute, Spessart/Rhön (24 mei)

3.Dagroute Thüringerwald (25 mei)

4.Kunzel – Duiven (26 mei)