• Italie Sella Ronde
  • Italie Sella Ronde3
  • Italie Sella Ronde1
  • Italie2

Dolomieten – Individueel

 469,00

In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen de ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. De Dolomieten staan op de lijst van UNESCO en behoren tot de mooiste landschappen ter wereld.

Discount:
Datum:
Categorie:

Toer Info

Datum:
6 dagen, 5 nachten
Toer type:
Individueel
Location:

Deze reis is inclusief:

5x Hotelovernachting 5x Ontbijt Parkeergarage voor de motorfiets Alle routes voor GPS

Special offer

Beschrijving

Bochten draaien in de Italiaanse Dolomieten

In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen de ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. Het berggebied behoorde tot 1918 tot Oostenrijk. De Dolomieten staan op de lijst van UNESCO en behoren tot de mooiste landschappen ter wereld. Kortom een motorbestemming die je niet mag missen.

Dolomieten: één en al serpentinenbocht Je start in Sevenum, van daaruit gaat het voor het grootste gedeelte over de autobahn naar Memmingen. Vanuit het hotel in Memmingen start je de volgende dag vroeg in de morgen en rijd je de eerste 50 km over de snelweg tot Oy-Mittelberg, daar verlaat je de snelweg en rijd je over gezellige binnendoorwegen naar Oostenrijk. Bij Schattwald steek je de grens over. Door Oostenrijk meander je naar de Hahntennjoch-pas, een 1894 meter hoge bergpas in Tirol. Via het Ötztal rijd je naar de Timmelsjoch, de hoogste grensovergang van Oostenrijk, en kom je uit in Italië. Daarna schamp je langs natuurpark Gruppo di Tessa en iets verder doe je de Passo del Pombo en de Passo Giovo (1800 meter). Na Della Paganella kom je uit in Molveno, het basishotel waar je vijf nachten zal verblijven.

Deze reis boeken? Stuur een mail naar: info@sofunmotortoers.nl

Prijzen:

Mei – juni & september – oktober

Tweepersoonskamer €469 per persoon

Eenpersoonskamer €849

Juli – Augustus

Tweepersoonskamer €599 per persoon

Eenpersoonskamer: niet mogelijk

Optioneel: op de heenreis een overnachting in Memmingen
Optioneel: op de terugweg een overnachting in Germersheim

Dag 1: aankomst in Molveno

Dag 2: route 1 Riva del Garda

Dag 3: route 2 Stelvio en Gavia

Dag 4: route 3 Agordo Monte Bondone

Dag 5: route 4 Sella Ronda

Dag 6: Richting huis