This tour has expired
  • Nieuwhotel1

Moezel – Midweek – Groepsreis

 199,00

De Moezel is een motorfeest. Gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland.

Discount:
Datum:
  • 29 mei 2020
Categorie: Tag:

Toer Info

Datum:
29 t/m 31 mei 2020
Toer type:
Groepsreis
Groepsgrootte:
18
Location:

Deze reis is inclusief:

2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Parkeerplaats op eigen terrein Alle routes voor GPS Reisbegeleider Nico Vis

Special offer

Beschrijving

Sturen langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap

Slingeren langs De Moezel

De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland. De wegen met de velen bochten zijn in een woord meer dan fantastisch.

Door de Hoge Venen naar de Moezel

De reis start in Slenaken en van daaruit rijd je over een mooie toeristische route naar het gezellige hotel in Bruttig-FankelI. In België rijd je door het natuurpark de  Hoge Venen. Eén van de meest ongerepte stukjes natuur van de Ardennen. Daarna gaat het verder via Spa en Coo, bekend van de watervallen, naar het hotel in Bruttig Fankel. Tussendoor kan je in Vielsalm bij restaurant Contes de Salme een lunchstop maken. Eenmaal aangekomen in het hotel in Bruttig-Fankel kan je na de ontvangst van de sleutel en een verfrissende douche, op het terras genieten van een lekkere consumptie.

De volgende dag staat een route die links en rechts slingert om de Moezel heen. Met de biker-magneten Nürburgring en de prachtige wegen eromheen is deze regio een van de bekendste motorbestemmingen van Duitsland. Natuurlijk staan de plaatsjes Traben Trarbach en Cochem ook op het programma. Koffie- en lunchstops staan aangegeven op de GPS-route.

Via Gerolstein naar Slenaken

De laatste dag rijd je vanuit Bruttig-Fankel een mooie toeristische binnendoorroute naar Slenaken. In Gerolstein kan je stoppen voor een kopje koffie met iets te eten. Het restaurant staat aangegeven in de route. Na deze stop gaat het naar het restaurant in Slenaken.

Programma in het kort

Dag 1: Heenreis, vanuit Slenaken via de Eifel naar Bruttig-Fankel

Dag 2: We slingeren langs de romantische Moezel en de wijnvallei

Dag 3: Toeren door de wijnvallei Moezel

Dag 4: De terugrijroute, gaat binnendoor over mooie stuurwegen naar Slenaken