This tour has expired
  • Harz-Goslar
  • thumbnail_IMG_0050
  • Harz
  • Harz1

Harz – Groepsreis (Midweek)

 399,00

De Harz staat vooral bekend om de mooie bergen en heerlijke stuurwegen. Maar ook van stuwmeren en vakwerkdorpjes. In Goslar hebben we een prima uitvalbasis om dit prachtige gebied te ontdekken. Dit motorjuweeltje mag je niet missen.

 

 

 

 

Discount:
Datum:
  • 6 mei 2024
Categorie:

Toer Info

Datum:
6 t/m 9 mei 2024
Toer type:
Groepsreis
Location:

Deze reis is inclusief:

Reisbegeleider Nico Vis 3x Hotelovernachting 3x Diner en ontbijt Alle routes voor GPS

Special offer

Beschrijving

Al uit de verte is het Harzgeberte, het noordelijkste middelgebergte in Duitsland, te zien. De magie van de bergen is duidelijk herkenbaar: ruige granieten kliffen en hoge dennen, klaterende beekjes en de heide bedekt met de vlagen van nevel.
Voor de motorrijder is de Harz een paradijs. Daarbij kan je ook het hoogste punt in de Harz, de Brocken met 1141 meter van verre zien. En wat te denken van de stuwmeren, zoals de Okertalsperre en de Rappbodetalsperre. Maar ook volgen we de kleine riviertjes, zoals de Luppbode, die zich een weg baant door het Bodetal. Kortom vier dagen genieten van het fascinerende landschap van de Harz!

Dag 1 Vanuit Duiven rijden we alras de grens over naar Duitsland en rijd je over vlotte wegen naar Paderborn. Daarna wordt het steeds heuvelachtiger en groener, wat verder boenderen we door het Teutoburgerwoud. Het laatste stuk naar het hotel in Goslar geeft je een beeld van het prachtige gebied waar we de komende dagen gaan toeren.(6 mei)

Dag 2 Rondrit door het oostelijk deel van de Harz. We rijden even de Harz uit om je te laten genieten van mooie Duitse plaatsjes zoals Quedlinburg met de prachtige stadskasteel. Daarna doen we ook het prachtige oude Stolberg aan, via het hoogste punt van de Harz, de Brocken, rijden we weer terug naar het hotel in Goslar.(7 mei)

Dag 3 Route door het zuiden en zuidwesten van de Harz. Vandaag doen we leuke plaatsjes aan als Braunlage en Tanne. Wat Verderop vinden we veel mooie stuurwegen en gezellige dorpjes. Vandaag weer een fijne dag waar je slingerwerk kunt afwisselen met lange doordraaiers.(8 mei)

Dag 4 Het zit er jammergenoeg weer op. We rijden via het Teutoburgerwoud en gezellige plaatsjes als Seesen westwaarts naar het einde van deze route in Duiven. (9 mei)