This tour has expired
  • Moezel(2)

Moezel – Groepsreis / niet meer te boeken

 239,00

De Moezel is een motorfeest. Een mix van prachtige stuurwegen in de Eifel en rondom de rivier de Moezel. Gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap.

Discount:
Datum:
  • 2 juni 2023
Categorie: Tag:

Toer Info

Datum:
2 t/m 4 juni 2023
Toer type:
Groepsreis
Groepsgrootte:
18
Location:

Deze reis is inclusief:

2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Parkeerplaats op eigen terrein Alle routes voor GPS Reisbegeleider Nico Vis

Special offer

Beschrijving

Sturen langs oude burchten en kastelen in een prachtig glooiend landschap

Slingeren langs De Moezel

De Moezel is al jarenlang een populaire bestemming voor motorrijders. Je vindt er gezellige historische plaatsjes met prachtige vakwerkhuizen, je stuurt langs oude burchten kastelen in een prachtig glooiend landschap, en dat alles op korte afstand van Nederland. De wegen met de velen bochten zijn in een woord meer dan fantastisch.

Door de Hoge Venen naar de Moezel

De reis start in Slenaken en van daaruit rijd je over een mooie toeristische route naar het mooie hotel in Bad Bertrich. In België rijd je door het natuurpark de  Hoge Venen. Eén van de meest ongerepte stukjes natuur van de Ardennen. Daarna gaat het verder via Spa en Coo, bekend van de watervallen, naar het hotel in Bad Bertrich. Tussendoor kan je in Vielsalm bij restaurant Les Contes de Salme een lunchstop maken. Eenmaal aangekomen in het hotel in Bad Bertrich kan je na de ontvangst van de sleutel en een verfrissende douche op het terras genieten van een verfrissende consumptie.

De volgende dag staat een route die links en rechts slingert om de Moezel heen. Met de biker-magneten Nürburgring en de prachtige wegen eromheen is deze regio een van de bekendste motorbestemmingen van Duitsland. Natuurlijk staan de plaatsjes Traben Trarbach en Cochem ook op het programma. Koffie- en lunchstops zijn onderweg genoeg voorhanden.

Via Prùm naar Slenaken

De laatste dag rijd je vanuit Bad Bertrich via een mooie toeristische binnendoorroute naar Slenaken. In Prùm kan je stoppen voor een kopje koffie met iets te eten, tegenover de prachtige basiliek. Het restaurant staat aangegeven in de route. Na deze stop rijd je  naar het eindpunt in Slenaken, Hotel Slenakervallei.

Programma in het kort

Dag 1: Heenreis, vanuit Slenaken via de Eifel naar Bad Bertrich (Lunch in Les Contes de Salme in Vielsam) (2 juni)

Dag 2: We slingeren langs de romantische Moezel en de wijnvallei (3 juni)

Dag 3: De terugrijroute, gaat binnendoor over mooie stuurwegen naar Slenaken (koffiestop in Prüm, lunch in Slenaken) (4 juni)