This tour has expired
  • Luxemburg

DrielandenPinksterToer (belgië-Luxemburg-duitsland) – groepsreis

 299,00

Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panoramische uitzichten. En dat allemaal op een steenworp afstand van Nederland.

Discount:
Datum:
  • 17 mei 2024
Categorie:

Toer Info

Datum:
17 t/m 20 mei 2024
Location:

Deze reis is inclusief:

Reisbegeleiders: Nico, Sem, Marcel en Kim Alle routes voor GPS, vanuit Voorschoten en terug 3x Hotelovernachting 3x ontbijt en diner

Special offer

Beschrijving

We gaan met z’n allen in het pinksterweekend toeren in de Eifel en overnachten in het plaatsje Gerolstein, in het hart van de Vulkaan-Eifel. Natuurlijk doen we met de dagroutes de Ardennen, en Luxemburg aan.
Dagelijks zullen wij 4 tot 5 uur per dag rijden en er zijn voor alle dagroutes voldoende koffie en lunchstops voor handen.(voor wie 4 a 5 uur rijden te lang vindt hebben we kortere routes). We rijden in kleine groepjes van 4/5 personen. Hierdoor kan je rijden op je eigen niveau en hoef je je niet aan te passen aan een grote groep.
Wanneer je geen navigatie hebt is dit geen probleem. Er is altijd wel iemand die voor wil rijden. Daarnaast kan je de (GPX)routes downloaden op je telefoon.
Programma in het kort: 17 t/m 20 mei
Vrijdag 17 mei: Epen – Stadtkyll – Gerolstein
Zaterdag 18 mei: Toer door de Ardennen, Luxemburg en Eifel
Zondag 19 mei: Rondje Eifel
Maandag 20 mei: Gerolstein – Slenaken en na de lunch weer naar huis.
2-persoonskamer: €299,- p.p.  (Inclusief, 3x diner, 3 x ontbijt, routes en begeleiding).
1-persoonskamer: €425,-  (Inclusief 3x diner, 3x ontbijt, routes en begeleiding).