This tour has expired
  • Saarland
  • Eifel3
  • Eifel2
  • Eifel1

Saarland – Groepsreis

 289,00

Het Saarland is een geliefd gebied voor motorrijders en dat is niet voor niets. Je kan er genieten van de ruige natuur, bergen, heuvels, fraaie doorlopers en mooie panoramische uitzichten.

Discount:
Datum:
  • 21 april 2023
Categorie:

Toer Info

Datum:
21 t/m 23 april 2023
Toer type:
Groepsreis
Location:

Deze reis is inclusief:

2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Parkeerplaats op eigen terrein Alle routes op GPS vanuit Slenaken Reisbegeleider Nico Vis

Special offer

Beschrijving

Het Saarland ligt ten zuidwesten van Luxemburg, tegen de grens met Frankrijk. Een gebied met heerlijke bochten, glooiende heuvels. Een topper in ons motorprogramma. Een geweldig stuurgebied.

Dat het Saarland een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. Ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panorama uitzichten. De motorwegen kronkelen om al dat natuurschoon heen. SoFun Motortoers heeft mooie routes in het Saarland uitgezet.

Sturen door het Saarland

De reis start in Slenaken en je rijdt over mooie toeristische weggetjes door de Belgische Ardennen naar het mooie hotel in Nohfelden-Bosen. Vanaf Slenaken rijd je via het drielandenpunt in Vaals richting Moresnet. Daar steek je de grens over en rijd je bovenlangs het natuurpark de Hoge Venen. De Hoge Venen liggen op een hoogvlakte, het grootste deel in de Ardennen en het kleinste deel in de Eifel. Door de Eifel gaan we verder. De Eifel is zeker niet het minste gebergte. Het landschap is heel divers. Soms waan je je in Frankrijk, dan weer in Schotland. Het barst er van de verborgen weggetjes en witte Eifeldorpjes. Over het algemeen is de asfaltkwaliteit redelijk tot goed. Dag twee staat een rondrit door het Saarland op het motormenu. De derde en tevens laatste dag gaat het richting huis. Vanuit Nohfelden-Bosen rijd je door de Belgische Ardennen weer terug naar het start en eindpunt in Slenaken.

Programma in het kort:

Dag 1: Heenreis, vanuit Slenaken via de Hoge Venen en de Eifel naar Nohfelden-Bosen
Dag 2: Een mooie toertocht door het Saarland
Dag 3: De terugrijroute, gaat binnendoor via de Hoge Venen weer terug naar Slenaken