This tour has expired
  • PHOTO-2022-09-07-13-48-51 (1)

NAZOMERTOER: Eifel/Ardennen/Luxemburg – groepsreis

 219,00

Luxemburg is geliefd bij motorrijders, mooie natuurschoon en schilderachtige dorpjes, de Eifel wordt gezien als een speeltuin voor de motorrijder en dan de Belgische Ardennen, indrukwekkende natuurschoon met mooie riviertjes en slingerende wegen.

Discount:
Datum:
  • 30 september 2022
Categorie:

Toer Info

Datum:
30 september t/m 2 oktober 2022
Location:

Deze reis is inclusief:

2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Alle routes op GPS vanuit Slenaken Reisbegeleider Nico Vis

Special offer

Beschrijving

 

EIFEL Toeren door motorparadijs Eifel. Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panorama uitzichten De motorwegen kronkelen om al dat natuurschoon heen.

ARDENNEN En dan het hart van de Belgische Ardennen: Diepe valleien, uitgestrekte landbouwplateaus met veel dichte bossen. De Ardennen bestaat uit hoge en lage Ardennen met het riviertje de Ourthe als scheiding. Over schitterende motorwegen rijden we door gezellige plaatsjes als Houffalize, La Roche en Ardenne, Bertogne en we rijden door Bastenaken. Bekend van de wielerronde Luik-Bastenaken-Luik. 

LUXEMBURG Luxemburg is een prachtig groen land met erg lieflijke dorpjes, prachtige natuurgebieden. Natuurlijk staat het lieflijke en gezellige plaatsje Vianden ook  op de route .Het is altijd weer een wonder hoeveel er te genieten valt in dit kleine landje

Dag 1 Slenaken-Winterspelt

Dag 2 Rondrit Duitsland-Luxemburg-België

Dag 3 Naar huis Winterspelt – Slenaken.