• Italie Sella Ronde
  • Italie Sella Ronde1
  • Italie5
  • Italie1
  • Dolomieten

Dolomieten – Groepsreis

 549,00

De Dolomieten zijn een must voor elke motorrijder. Je vindt er de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. Daarnaast zijn talloze dalen begroeid met boomgaarden en wijngaarden. Dit moet je meemaken.

 

 

Discount:
Datum:
  • 23 september 2024
Categorie: Tag:

Toer Info

Datum:
23 t/m 28 september 2024
Toer type:
Groepsreis
Location:

Deze reis is inclusief:

5x Hotelovernachting 5x Diner en ontbijt Parkeergarage voor de motorfiets Alle routes voor GPS Reisbegeleiders Elly en Dennis Hoogendonk

Special offer

Beschrijving

Bochten draaien in de Italiaanse Dolomieten

In de Dolomieten, in het Italiaanse Süd-Tirol, vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. Daarnaast zijn talloze dalen begroeid met boomgaarden en wijngaarden. De Dolomieten staan op de lijst van UNESCO en behoren tot de mooiste landschappen ter wereld.

Dolomieten: één en al serpentinenbochten

Heb je het optionele hotel in Memmingen geboekt? Dan start je op zondag 17 september in Slenaken, van daaruit gaat het voor het grootste gedeelte binnendoor naar het optionele hotel in Memmingen. Vanuit het hotel in Memmingen gaat de Dolomietentoer de volgende dag in de ochtend van start. De eerste 50 km gaan over de snelweg tot Oy-Mittelberg, daar verlaat je de snelweg en rijd je over gezellige binnendoorwegen naar Oostenrijk. Bij Schattwald steek je de grens over. Door Oostenrijk meander je naar de Hahntennjoch-pas, een 1894 meter hoge bergpas in Tirol. Via het Ötztal rijd je naar de Timmelsjoch, de hoogste grensovergang van Oostenrijk, en kom je uit in Italië. Daarna schamp je langs natuurpark Gruppo di Tessa en iets verder doe je de Passo del Pombo en de Passo Giovo (1800 meter). Na Della Paganella kom je uit in Molveno, het basishotel waar je vijf nachten zal verblijven.

 

Optioneel: op de heenweg Hotel Memmingen, op de terugweg een overnachting in Germersheim..

Dag 1: aankomst in Molveno

Dag 2: route 1 Riva del Garda

Dag 3: route 2 Stelvio en Gavia

Dag 4: route 3 Agordo Monte Bondone

Dag 5: route 4 Sella Ronda

Dag 6: Richting huis, eventueel een optionele overnachting in Germersheim