Dolomieten – Groepsreis

 459,00

In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. De Dolomieten behoren tot de mooiste landschappen ter wereld.

Discount:
Datum:
  • 14 september 2020
Categorie: Tag:

Toer Info

Datum:
14 t/m 19 september 2020
Toer type:
Groepsreis
Location:

Deze reis is inclusief:

5x Hotelovernachting 5x Diner en ontbijt Parkeergarage voor de motorfiets Alle routes voor GPS Reisbegeleider Dennis en Elly Hoogendonk

Special offer

Beschrijving

Adembenemende bergen met ontelbare bochten

De mooiste bergen en de hoogste passen.

Bochten draaien in de Italiaanse Dolomieten

In de Dolomieten vind je de mooiste bergwegen ter wereld. Je rijdt tussen ruige rotsmassieven en glooiende heuvels. De Dolomieten maken deel uit van de oostelijke Alpen, op Italiaans grondgebied. De hoogste top is de Marmolada, 3343 m. Het berggebied behoorde tot 1918 tot Oostenrijk. De Dolomieten staan op de lijst van UNESCO en behoren tot de mooiste landschappen ter wereld. Kortom een motorbestemming die je niet mag missen.

Dolomieten: één en al serpentinenbochten

Heb je het optionele hotel in Memmingen geboekt? Dan start je op zondag 13 september in Slenaken, van daaruit gaat het voor het grootste gedeelte binnendoor naar het optionele hotel in Memmingen. Vanuit het hotel in Memmingen gaat de Dolomietentoer de volgende dag in de ochtend van start. De eerste 50 km gaan over de snelweg tot Oy-Mittelberg, daar verlaat je de snelweg en rijd je over gezellige binnendoorwegen naar Oostenrijk. Bij Schattwald steek je de grens over. Door Oostenrijk meander je naar de Hahntennjoch-pas, een 1894 meter hoge bergpas in Tirol. Via het Ötztal rijd je naar de Timmelsjoch, de hoogste grensovergang van Oostenrijk, en kom je uit in Italië. Daarna schamp je langs natuurpark Gruppo di Tessa en iets verder doe je de Passo del Pombo en de Passo Giovo (1800 meter). Na Della Paganella kom je uit in Molveno, het basishotel waar je vijf nachten zal verblijven.

 

Optioneel: op de heenweg Hotel Memmingen, op de terugweg een overnachting in Germersheim..

Dag 1: aankomst in Molveno

Dag 2: route 1 Riva del Garda

Dag 3: route 2 Stelvio en Gavia

Dag 4: route 3 Agordo Monte Bondone

Dag 5: route 4 Sella Ronda

Dag 6: Richting huis, eventueel een optionele overnachting in Germersheim