This tour has expired
  • Picos
  • Picos4
  • Picos
  • Picos2
  • Picos3
  • covadonga Picos

Picos de Europa – Groepsreis / niet meer te boeken

 845,00

Picos de Europa. Je moet even moeite doen om er te komen, maar de beloning is er naar. Een prachtige plek op aarde: de Pieken van Europa, Spanjes meest spectaculaire gebergte en één van Europa’s mooiste bergketens. Een bergenspektakel over fantastische motorwegen.

Discount:
Datum:
  • 23 juni 2023
Categorie:

Toer Info

Datum:
23 juni t/m 28 juni 2023
Location:

Deze reis is inclusief:

Reisbegeleider nnb 5x Hotelovernachting 5x Diner en ontbijt Alle routes voor GPS

Special offer

Beschrijving

Picos de Europa, de verrassing van Noord-Spanje

Vanuit Cahors rijd je door de glooiende heuvels van Frankrijk naar de Picos de Europa, ruig en grillig. De zeker 2600 meter hoge toppen van de Picos, behoren tot de Cantabrische Cordillas in het noorden van Spanje. Zij strekken zich uit over de provincies, Asturië, Cantabrië en León. Tijdens de routes door de Picos is er tijd om El Capricho te bekijken, een bouwwerk van de Catalaanse architect Antoni Gaudi in de omgeving van Comillas.

En als je geïnteresseerd bent in moderne en experimentele kunst, dan mag je het Guggenheim museum in Bilbao niet links laten liggen. Het is een van de vier Guggenheim musea op de wereld. De anderen staan in Venetië, Berlijn en New York.
Van Bera rijd je naar Cosgaya waar je twee nachten verblijft. De volgende dag doe je een onvergetelijke toer door het Parc de Picos de Europa. Van Cosgaya rijd je naar Cangas de Onis waar je in een heerlijk hotel overnacht. Daarna nog een overnachting in het middeleeuwse dorpje Santilliana del Mar, in de provincie Cantabrië, om vervolgens weer terug te komen in Bera.

Combinatiereis:

Pyreneeën en Picos de Europa sluiten qua datum in die volgorde op elkaar aan. Je kan dus als je wilt de Picos de Europa aan de Pyreneeën knopen.

Programma:

Breda/Hazeldonk – Bourges (optioneel) 20 juni

Bourges – Cahors (optioneel) 21 juni

Cahors – Bera  (optioneel) 22 juni

Dag 1 Bera – Cosgaya (23 juni)

Dag 2 Rondrit Cosgaya (24 juni)

Dag 3 Cosgaya – Cangas del Onis (25 juni)

Dag 4 Cangas del Onis – Santilliana del Mar (26 juni)

Dag 5 Santilliana del Mar – Bera (27 juni)

Dag 6 Bera – naar huis of via optionele overnachting in Loches (28 juni)

Of vanaf Bera starten aan de Picos de Europa-Toer.