This tour has expired
  • fruehlingstour_deutschland_1140

Drielanden NazomerTour – Groepreis

 239,00

Een weekendje sturen in drie landen: België, Luxemburg en Duitsland. De Belgische Ardennen, diepe valleien en dichte bossen. Dan de Eifel, heuvels, haarspeldbochten en mooie panorama uitzichten. En tot slot Luxemburg met de lieflijke dorpjes, prachtige natuurschoon en heerlijke stuurwegen. Ga met ons mee!

Discount:
Datum:
  • 29 september 2023
Categorie: Tag:

Toer Info

Datum:
29 september t/m 1 oktober 2023
Toer type:
Groepsreis
Location:

Deze reis is inclusief:

2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Reisbegeleider Nico Vis

Special offer

Beschrijving

De laatste reis van het jaar, toeren door de Ardennen, Luxemburg en Eifel

EIFEL Toeren door motorparadijs Eifel. Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panorama uitzichten De motorwegen kronkelen om al dat natuurschoon heen.

ARDENNEN En dan het hart van de Belgische Ardennen: Diepe valleien, uitgestrekte landbouwplateaus met veel dichte bossen. De Ardennen bestaat uit hoge en lage Ardennen met het riviertje de Ourthe als scheiding. Over schitterende motorwegen rijden we door gezellige plaatsjes als Houffalize, La Roche en Ardenne, Bertogne en we rijden door Bastenaken. Bekend van de wielerronde Luik-Bastenaken-Luik. 

LUXEMBURG Luxemburg is een prachtig groen land met erg lieflijke dorpjes, prachtige natuurgebieden. Natuurlijk staat het lieflijke en gezellige plaatsje Vianden ook  op de route .Het is altijd weer een wonder hoeveel er te genieten valt in dit kleine landje

Programma in het kort

Dag 1 Slenaken – Winterspelt (binnendoor) ca 5 uur

Dag 2 Rondje Winterspelt (Eifel, Luxemburg, Ardennen) ca 5 uur

Dag 3 Naar huis, Winterspelt – Slenaken ca 2,5 uur