This tour has expired
  • mosel-4912542_1280
  • cochem-56077_1280
  • castle-5475796_1280

Pfalz – Groepsreis

 219,00

Even onder de Eifel liggen fantastische motorwegen. Pfalz ligt tussen de Rijn en Frankrijk, daar kan je genieten van oude wijnstadjes en vakwerkhuizen. We rijden door het Pfalzerwoud en de Weinstrasse naar beneden.

Discount:
Datum:
  • 15 april 2021
Categorie:

Toer Info

Datum:
30 april t/m 2 mei 2021
Toer type:
Groepsreis
Location:

Deze reis is inclusief:

Reisbegeleider Nico Vis 2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Alle routes voor GPS

Special offer

Beschrijving

De oudste toeristische route, de Deutsche Weinstrasse, van Duitsland is ook een van de mooiste. Dankzij het milde klimaat staan hier in maart al de amandelbomen en magnolia’s langs de weg in bloei. In de Pfalz vieren ze letterlijk het langste wijnfeest waar dan ook. Het betoverende landschap tussen het Pfälzerwald en de Rijnvlakte is een lust om doorheen te rijden.

Koolvelden en wijngaarden

Het noordelijke deel van de Weinstrasse strekt zich uit van Neustadt via Bad Dürkheim en het Leininger Land tot aan Bockenheim. In dit dorp is de Druivenmadonna in de parochiekerk het bekijken waard. Het zuidelijke deel van de Deutsche Weinstrasse begint in de Elzas. Bij Wissembourg in Frankrijk liggen de zuidelijkste wijngaarden van de Pfalz.

Dag 1 Vanuit Slenaken naar Halloux, verder via de Hoge Venen naar het in de Eifel gelegen Prüm vervolgens naar het hotel in Kaiserslautern

Dag 2 Lus door de Pfalz, van Kaiserslautern uit rijden we naar Hambacher Schloss en verder via Weselberg weer terug naar het hotel in Kaiserslautern.

Dag 3 Het zit er weer op, vanuit Duitsland rijden we terug via Vianden in Luxemburg dwars door België weer terug naar de Slenakervallei in Slenaken.