In deze bizarre periode met vooral slecht nieuws, weinig optimisme, veel onzekerheid over wat ons nog verder staat te wachten en het niet kunnen plannen van je welverdiende (motor)vakantie, lijkt het voor SoFun Motortoers nu het juiste moment om een positief signaal af te geven voor iedereen die graag op motorvakantie zou willen.

Ondanks alle Corona misère denkt iedereen toch ook aan de naderende zomerperiode. ‘Kan ik straks wel op vakantie? Zo ja: wanneer en waarheen? En hoe? Valt er überhaupt iets te plannen? En als de overheden straks groen licht geven en iedereen op hetzelfde moment een vakantie wil boeken, ben ik dan niet te laat?

Niemand die nu een vakantiereis gaat boeken, want dan moet je nu betalen en als het niet door gaat ben je wellicht je geld kwijt. Sofun Motortoers heeft een gezamenlijk plan ontwikkeld. Je kan nu geheel vrijblijvend tot en met 1 juni, de dag waarop we hópen op het verlossende woord van ons kabinet, een reis boeken bij Sofun motortoers. Maar in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, hoef je niks te betalen, ook geen aanbetaling, en zit je nérgens aan vast, totdat definitief bekend wordt dat de door jouw gewenste reis door kan gaan. Pas dán wordt je benaderd of je nog steeds mee wilt naar Noorwegen, Roemenië, de Balkan, Spanje, Marokko, de Pyreneeën, enzovoorts en wordt de normale boekingsprocedure in gang gezet.
Op deze manier hoopt Sofun Motortoers zich optimaal voor te kunnen bereiden op de vakantiehausse die kan ontstaan, alles in de startblokken te zetten zodat de kans dat jij een geweldige motorvakantie kunt beleven het grootst is!

In het kort: de reizen die zijn gecanceld: Andalusië van 29 maart, Sauerland van 24 april. Maar er zullen er nog meer volgen. We bekijken het van dag tot dag. En houden je op de hoogte.

Team SoFun Motortoers