Beste motorliefhebbers, vakantievierders en SoFungangers,

Het behoeft geen toelichting: onze en jullie (reis)plannen gaan voorlopig niet door. Hoewel sommige reisorganisaties hun klanten voorhouden er vanuit te gaan dat er na 6 april weer gereisd kan worden, zijn we met pijn in ons hart liever open en eerlijk: wij denken van niet! En iedereen die eerlijk is zal met ons mee denken…

De voorjaarsreis naar Andalusië over twee weken gaat uiteraard niet door. Momenteel onderzoeken we of er belangstelling is om die (voorzichtigjes) naar eind mei door te schuiven, voor het geval dát het dan kan.
Sauerland (24 t/m 26 april) is zéér twijfelachtig. Wanneer definitief blijkt dat deze reis niet door kan gaan, wordt ook deze reis verzet en wel naar het najaar. We hebben het hotel aanbetaald en het is een illusie te verwachten dat zij dat terug gaan betalen. Degene die zich opgegeven en aanbetaald heeft voor deze reis, kan (in principe*) dan zonder extra kosten mee. Voor wie niet mee kan of wil zal, kán helaas geen restitutie van de aanbetaling verleend worden: ook wij staan met de rug tegen de muur.

* als het hotel niet ineens zijn prijzen verhoogd wanneer blijkt dat ‘iedereen’ in het najaar nog op pad wil. We weten niet wat er gaat gebeuren…

De Big Balkan van 14 t/m 28 mei en de Corsica reis van 22 mei t/m 5 juni gaat definitief niet door. Dat heeft te maken met verschillende hotels die willen dat we NU het volledige bedrag gaan overmaken. Dat gaan we dus niet doen…Omdat we daarvoor nog geen kosten gemaakt hebben kan degene die een aanbetaling gedaan heeft het geld uiteraard wél terug krijgen.

Over de overige reizen valt niks zinnigs te zeggen. Degene die zich opgegeven heeft voor andere dan de hier genoemde reizen, zal uiteraard niet om een aanbetaling gevraagd worden, tot het moment dat de grenzen weer open gaan. Wij gaan ook geen geld uitgeven…
Degene die nu wel, welke reis dan ook, wil boeken zal ook niet om een aanbetaling gevraagd worden totdat we zeker weten of die reis door zal kunnen gaan. Dat zal dus voorlopig geheel vrijblijvend zijn.

We snappen dat er nog veel vragen zijn en/of behoefte is opmerkingen te plaatsen. Laat je niet weerhouden, we doen ons best zo goed mogelijk door deze periode heen te komen.

We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, maar voorlopig moeten we er vooral voor zorgen dat we deze periode zo goed en gezond mogelijk door komen.

Met hartelijke groet,

Team SoFun Motortoers.