Beste Motorvrienden.

We zijn druk bezig geweest om een mooi en gevarieerd aanbod van motorreizen neer te zetten voor het jaar 2020. En het is gelukt! Kleine reisjes, grote reizen, van alles wat.

In 2019 was de Big Balkan een groot succes en daarom is deze reis in 2020 weer te boeken. Vind je deze reis te lang dan is er nu ook de kortere versie Balkan, zeg maar de Small Balkan.  Deze reis gaat niet helemaal door naar Griekenland maar tot Bosnië en Herzegovina.

Ook nieuw is de rondrit Iberisch Eiland, een langere reis waar je een toer maakt door Spanje en Portugal. Het prachtige Spaanse en Portugese achterland met de kleine pittoreske dorpjes en prachtige Spaanse steden staan op het program.

Nog meer nieuws! Een week Tsjechië, waar je rijdt over de toppen van het ertsgebergte, door het Reuzengebergte toert en natuurlijk Praag bezoekt. Of een week Polen, Tsjechië en Slowakije, een afwisseling van ruige bergen, historische steden, en ongerepte bossen.

En ook nieuw: we beginnen het motorseizoen lekker vroeg in het jaar. We gaan met een fly&ride naar Alicante om daar alvast een lentegevoel te krijgen in het achterland van Spanje. De motor wordt naar Alicante gebracht en terug. En jij vliegt naar Alicante om daar een week te toeren.

Het wordt nog moeilijk kiezen want ook Corsica, Sardinië en terug via Rome en Siena en Pisa is zo’n prachtige reis die je kan maken.

Verder zijn er nog een heel aantal reizen die allemaal te vinden zijn op onze website.

We hopen dat je een mooie reis met ons gaat maken.