Wie van motorreizen houdt moet zeker de motorbeurs in Utrecht bezoeken. Van 22 t/m 25 februari kan je genieten van alles op het gebied van motoren, motorrijden en motorreizen. Wij, SoFun Motortoers staan ook op de beurs: standnummer 09-C031. Van vrijdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kom je bij ons langs en laat je je email adres bij ons achter dan hebben wij voor jou een aardigheidje. En wij sturen je dan zo’n acht keer per jaar een nieuwsbrief toe waarin je op de hoogte wordt gehouden van de motorreizen en toertochten van SoFun Motortoers.
Nu is het de tijd om te bekijken welke motorreis je komend seizoen wilt maken. SoFun Motortoers biedt groepsreizen aan dichtbij huis maar ook verder in Europa. Met een groepsreis ga je met 10 tot 15 man/vrouw het avontuur tegemoet. Zo leer je nieuwe mensen met dezelfde passie kennen.
Maar SoFun Motortoers biedt de motorreizen ook individueel aan. Dat wil zeggen dat je vertrekt wanneer het jou uitkomt en op pad gaat met wie je wil, zonder reisleider.
Nog iets leuks!!!
Wie t/m 25 februari een motorreis bij SoFun Motortoers boekt krijgt 5 % KORTING !!! Kortingscode: motorbeurs2018.
Wij kijken uit naar de motorreizen van 2018 en hopen dat het bij jou ook begint te kriebelen.
Tot ziens in Utrecht!