Het afgelopen jaar heeft SoFun Motortoers drie motorreizen neergezet. De eerste reis was in mei,  een driedaagse Moezel. Deze motorreis was helemaal volgeboekt. Het was heel erg gezellig en we hebben met de 25 deelnemers genoten van de prachtige routes rondom de Moezel.

Een maand later stond de pilotreis Noord-Spanje op het programma. De start, met 9 man , was in Orleans in Frankrijk. Helemaal binnendoor in Frankrijk naar Picos de Europa, vervolgens door de Pyreneeën van west naar oost, en vanuit Prullans een drietal routes door Catalonië. Bochten, bochten en nog eens bochten. Alle dagen zon en bloedheet maar we zochten steeds de schaduwplekjes op en hebben vol ontzag gekeken naar de adembenemende panorama’s.

Als laatste motorreis een pilotreis naar Roemenië. Voor deze motorreis was zoveel animo dat we met maar liefst 19 man/vrouw op pad zijn gegaan. Eerste overnachting was in Regensburg, daarna Bad Fischau in Oostenrijk, dan door Hongarije en uiteindelijk naar Roemenië. Met als hoogtepunten, de Transfagarasan, volgens velen de mooiste weg ter wereld , de Transalpina die daar zeker niet voor onder doet en de IJzeren Poort. Maar ook het mooie middeleeuwse plaatsje Sibiu.

Voor volgend jaar, 2018, staan er 13 motorreizen op het motorprogramma. Een paar voorbeelden: Noord-Spanje (Picos de Europa, Pyreneeën en Catalonië), Roemenië, TransItalie (Genua, Corsica, Sardinie, Sicilie en via de Apennijnen weer naar Genua) Karinthie, Provence, Eifel, Westerwald, Achterhoek, Dolomieten, Moezel, en nog meer.

In Februari 2018 staan we op de Motorbeurs Utrecht

Ton, Nico en Ilse