Elke dag een andere droom op twee wielen
BMW heeft partnerhotels geselecteerd die weten wat een perfecte motorvakantie te bieden heeft, zoals het Grizzly-Resort.

Ons Grizzly-Resort biedt een testritcentrum met een motorpool met topprijzen en de nieuwste BMW-modellen.

De testpool bevat ongeveer 10 verschillende soorten motoren. De fietsen kunnen worden getest of gehuurd. De prijzen voor motoren zijn afhankelijk van het model
maar bij elke prijs is 350 km inbegrepen (voor extra kilometers wordt 0,50 € / km in rekening gebracht).

Prijs proefrit voor één of twee dagen: vanaf € 89, - per dag. Huurprijs vanaf 3 dagen: vanaf € 105, - per dag.

 

Als je een specifieke motor wilt proberen, vragen we je om vooraf te reserveren. Voor de reservering vooraf rekenen wij € 16 - € 26 per dag.

Op basis van de grote vraag raden wij u aan om de motor bij uw kamerreservering te reserveren - zeker als u zonder motor bij ons hotel aankomt. Als u op de dag van aankomst bij ons hotel wilt reserveren, kunnen we niet beloven dat er elke dag een motor beschikbaar zal zijn, hier geldt “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Als motorrijderspecial bieden wij een pechverhelpingsservice aan die u voor € 10 per dag kunt boeken. We halen je op als je motorschade hebt veroorzaakt door eigen schuld. U kunt deze aanbieding naast de motorverhuur boeken.

Alle motormodellen zijn gedekt door een uitgebreide verzekering - bij schade is er een eigen risico van € 600 - € 1.200.

Wij wijzen u erop dat in een onverwacht geval van technisch defect, modelruil van BMW etc. het kan gebeuren dat de gereserveerde motor niet beschikbaar is. In dit geval proberen we een oplossing te vinden voor onze gasten. Aanspraken op schadevergoeding zijn uitgesloten!

Elke dag een andere droomfiets

BMW heeft partnerhotels geselecteer die weten wat een perfecte motorvakantie te bieden heeft, zoals het hotel bij onze Karinthiëreis. Het hotel biedt een testritcentrum aan waar je alle BMW-modellen voor een topprijs kunt huren. Het testpark bevat verschillende soorten BMW-motorfietsen. De prijzen zijn afhankelijk van het model maar bij elke prijs zijn 350 km vrije kilometers inbegrepen.(extra kilometers €0,50 per km). De prijs voor een of twee dagen huur: vanaf €89 per dag. Als je een specifieke BMW wilt proberen, vragen we je om vooraf te reserveren. Op basis van de vraag raden  wij je aan om de motor bij je kamerreservering te boeken. Zeker als je zonder motor bij het hotel aankomt is het handig om vooraf je motorfiets te reserveren. Alle modellen zijn gedekt door een uitgebreide verzekering. Bij schade is er een eigen risico van €600 – €1200 afhankelijk van het model.

De modellen:

S1000R, S1000XR, R1250R, R1250RS, R1250GS, R1250GS Adventure, K1600GTL, F850GS Adventure, F900XR, F900R, R18, RnineT Scrambler.