Als je gek bent op motorrijden dan heb je vast en zeker zin om een motorreis te maken. De motorreizen van SoFun Motortoers zijn een goed idee om eens te proberen. Want je kan bij ons alleen op reis gaan, met een paar vrienden, maar ook met een groep. Dichtbij, naar Duitsland bijvoorbeeld of Frankrijk. Of verder weg, o.a. Italië, Spanje, Roemenië.
Ga je met een groepsreis mee dan moet je denken, bij de motorreizen van SoFun Motortoers, aan een kleine groep, wat reuze gezellig is. Je kan op je eigen tempo rijden of aansluiten bij reisgenoten, maar het leuke is dat je elkaar sowieso aan het eind van de dag weer ziet en ervaringen uit kan wisselen. Met elkaar avondeten, een drankje doen, en de omgeving verkennen. Bij de motorreizen van SoFun Motortoers zijn de hotels zo uitgezocht dat er altijd wat gewandeld of bezocht kan worden in de buurt van het hotel.
Als je individueel een reis uitzoekt tussen de motorreizen van SoFun Motortoers dan is dat ook een goed idee. Want alleen op reis of met vrienden op een door jou zelf uitgekozen datum is ook en optie. Het fijne is dat als je een motorreis boekt bij de motorreizen van SoFun Motortoers je in een keer klaar bent. Dus geen gezoek naar hotels, niet zelf een route uitstippelen, maar gewoon boeken en gaan.
Genoeg redenen dus om het eens een keer bij ons te proberen. Het mooie weer komt er nu echt aan dus maak er een onvergetelijk motorjaar van!