TEAMVERSTERKING  MOTORREIZEN SOFUN MOTORTOERS

TEAMVERSTERKING MOTORREIZEN SOFUN MOTORTOERS

Marc Scholtis onze nieuwe reisbegeleider motorreizen SoFun Motortoers

Marc is laat opgestapt, en was direct gegrepen door het motorrijden. Inmiddels heeft hij al heel wat kilometers achter de rug en is gek op avontuurlijke verre motorreizen. Het reizen over mooie meanderende wegen, door prachtige natuur en oude steden, is zijn passie. Zijn idee: niet alles hoeft snel en vlug. Nieuw asfalt of oud, brede wegen of geitenpaadjes en zelfs off-road, Marc is voor alles in. Graag staat hij tijdens een toer even stil op een mooie plek, om het binnen te laten komen en het vast te leggen met zijn camera. Na drie jaar diverse SoFun motorreizen te hebben gereden, neemt Marc je geheel in SoFun-stijl mee op reis. Ontspannen, met voor ieder wat wils en af en toe iets leuks onverwachts.

Motorreizen SoFun Motortoers

Motorreizen SoFun Motortoers

Het afgelopen jaar heeft SoFun Motortoers drie motorreizen neergezet. De eerste reis was in mei,  een driedaagse Moezel. Deze motorreis was helemaal volgeboekt. Het was heel erg gezellig en we hebben met de 25 deelnemers genoten van de prachtige routes rondom de Moezel.

Een maand later stond de pilotreis Noord-Spanje op het programma. De start, met 9 man , was in Orleans in Frankrijk. Helemaal binnendoor in Frankrijk naar Picos de Europa, vervolgens door de Pyreneeën van west naar oost, en vanuit Prullans een drietal routes door Catalonië. Bochten, bochten en nog eens bochten. Alle dagen zon en bloedheet maar we zochten steeds de schaduwplekjes op en hebben vol ontzag gekeken naar de adembenemende panorama’s.

Als laatste motorreis een pilotreis naar Roemenië. Voor deze motorreis was zoveel animo dat we met maar liefst 19 man/vrouw op pad zijn gegaan. Eerste overnachting was in Regensburg, daarna Bad Fischau in Oostenrijk, dan door Hongarije en uiteindelijk naar Roemenië. Met als hoogtepunten, de Transfagarasan, volgens velen de mooiste weg ter wereld , de Transalpina die daar zeker niet voor onder doet en de IJzeren Poort. Maar ook het mooie middeleeuwse plaatsje Sibiu.

Voor volgend jaar, 2018, staan er 13 motorreizen op het motorprogramma. Een paar voorbeelden: Noord-Spanje (Picos de Europa, Pyreneeën en Catalonië), Roemenië, TransItalie (Genua, Corsica, Sardinie, Sicilie en via de Apennijnen weer naar Genua) Karinthie, Provence, Eifel, Westerwald, Achterhoek, Dolomieten, Moezel, en nog meer.

In Februari 2018 staan we op de Motorbeurs Utrecht

Ton, Nico en Ilse