*culinair* Limburg/Eifel – Groepsreis (Gaat niet door)

 269,00

Genieten van creatieve kookkunst in een romantisch à la carte restaurant in Slenaken. En toeren door motorparadijs Eifel, Zuid-Limburg en Ardennen. Twee vliegen in een klap.

Discount:
Datum:
  • 8 mei 2020
Categorie:

Toer Info

Datum:
8 t/m 10 mei 2020
Toer type:
Groepsreis
Groepsgrootte:
16
Location:

Deze reis is inclusief:

Reisbegeleider Nico Vis 2x Hotelovernachting 2x Diner en ontbijt Routes voor GPS

Special offer

Beschrijving

8 t/m 10 mei

Beleef bourgondisch in Slenaken
Na het genieten van de prachtige routes door de Ardennen en de Duitse Eifel is het heerlijk om bij het gastvrije Hotel Restaurant Slenakervallei binnen te vallen. Want daar word je optimaal verwend met dit culinaire weekend. Gastronomische creaties van de chefkok veelal bereid met Limburgse streekproducten en duurzame ingrediënten.
Het fijne van dit weekend is dat je 2 x van een heerlijk diner en uitgebreid ontbijtbuffet kan genieten. Maar ook heerlijk en ontspannen kan motorrijden

Zuid-Limburg/Eifel
2x hotelovernachtingen
2x uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen diner

Motorparadijs

Toeren door motorparadijs Eifel. Dat de Eifel een geliefd gebied is voor motorrijders is niet voor niets. De Eifel biedt veel ruige natuur, bergen, heuvels, haarspeldbochten en mooie panorama uitzichten. De motorwegen kronkelen om al dat natuurschoon heen. SoFun Motortoers heeft een mooie route uitgezet door het gebied waar vroeger de vulkanen actief waren. De dagroute voert je door en langs de Hoge Venen van de Ardennen en zet zich voort in de Eifel. Via de andere kant van de Hoge Venen keer je weer terug in Slenaken. Waar je in de avond op en top kunt genieten van culinaire hoogstandjes.

Dag 1 Veenendaal – Slenaken
Dag 2 Dagtoer Ardennen en Eifel
Dag 3 Slenaken- Oosterhout